2023 års klubbtävlingar

Vi hälsar medlemmar och gäster varmt välkomna till att tävla på Ystad Golfklubb tävlingssäsongen 2023. Tävlingsprogrammet är i stort planerat och klart för 2023. Vi ser fram emot en spännande och rolig tävlingssäsong. Det kan komma ändringar i programmet under resans gång men vi gör vårt bästa för att uppdatera så fort vi kan. Vi startar säsongen lördagen den 1 april. Golfveckan blir även i år vecka 30 med start måndag 24 juli. Vi hoppas på en lika fin vecka som den vi hade 2022. Välkomna! Mer information om vad som händer under veckan kommer längre fram.

Anmälan sker som alltid via GIT på www.golf.se. VId frågor var god kontakta Ystad GK kansliet tel: 0411-550350.

Länk till Anmälan/Min Golf

 

 

Tävlingsprogrammet sträcker sig från april till oktober med stor variation på tävlingar i vårt försök att tillfredsställa tävlingslusten hos alla kategorier golfare. 2023 års program inehåller många olika typer av tävlingar och vi har vår golfvecka under vecka 30.  

Vår strävan i tävlingskommittén är att locka ännu fler medlemmar och gäster att tävla. Detta för att öka gemenskapen, trivseln och det sociala utbytet i klubben. Vi hoppas på att få en ännu större uppslutning än tidigare år och välkomnar alla att delta, gamla tävlingsrävar, nya medlemmar, nybörjare och alla andra som kanske inte tävlat så ofta.

Tävlingskommittén består av följande: Kurt Håkansson, Jörgen Gullstrand, Thomas Ekholm,  Lisa Wettergreen, Gertrud Lundkvist, Christer Andersson och från 1/6  Bertil Johansson.

Vi tackar på förhand de tävlingssponsorer som valt att ställa upp kommande säsong och vi  hälsar alla nytillkomna sponsorer välkomna. 

Förutom de tävlingar som tävlingskommittén erbjuder ansvarar Herr-, Dam-, Junior- och Medlemskommitté för ytterligare ett stort utbud av tävlingar under året.