2018 års klubbtävlingar

Vi hälsar medlemmar och gäster varmt välkomna till att tävla på Ystad Golfklubb tävlingssäsongen 2018.

Anmälan sker som alltid via GIT på www.golf.se. VId frågor var god kontakta Ystad GK kansliet tel: 0411-550350.

Länk till Anmälan/Min Golf

2018 års tävlingsprogram, klicka på länken nedan. Snart klart :-)

Tävlingsprogrammet sträcker sig från mitten av april till mitten av november med stor variation på tävlingar i vårt försök att tillfredsställa tävlingslusten hos alla kategorier golfare. 2018 återkommer vi med många efterfrågade tävlingar och har lagt till flera nyheter och olika tävlingsformer. Även i år satsar vi på en golfvecka, vecka 26 direkt efter midsommar.

Vår strävan i tävlingskommittén är att locka ännu fler medlemmar och gäster att tävla. Detta för att öka gemenskapen, trivseln och det sociala utbytet i klubben. Vi hoppas på att få en ännu större uppslutning än tidigare år och välkomnar alla att delta, gamla tävlingsrävar, nya medlemmar, nybörjare och alla andra som kanske inte tävlat så ofta.

Tävlingskommittén har förstärkts med med ytterligare en ordinarie ledamot. Nu är vi 7 tävlingsentusiaster som planerar och genomför våra klubbtävlingar. Vi har möten minst en gång i månaden under hela året. Vår klubbchef är ofta adjungerande på våra möten.

Tävlingskommitténs ordförande är Anders Källman och ledamöterna är Barbro Nilsson, Kurt Håkansson, Hans Hallin, Lena Pettersson, Peter Alenius och Anette Müntzing.

Vi tackar på förhand de tävlingssponsorer som valt att ställa upp i år också och alla nytillkomna sponsorer som gör att tävlingarna blir ännu mer attraktiva.

Förutom de tävlingar som tävlingskommittén erbjuder ansvarar Herr-, Dam-, Junior- och Medlemskommitté för ytterligare ett stort utbud av tävlingar under året.