2017 års klubbtävlingar

Alla är varmt välkomna att deltaga. Vi ser fram emot ett trevligt 2017 med många fina golfstunder.

Tävlingskommittéen på Ystad GK ser fram emot säsongen 2017. Programmet består av en blandad kompott av singeltävlingar, partävlingar samt scramble. Nytt för i år är golfveckan med tävlingar varje dag. Golfveckan är veckan direkt efter midsommar.

Anmälan sker som alltid via GIT på www.golf.se. VId frågor var god kontakta Ystad GK kansliet tel: 0411-550350.

Länk till Anmälan/Min Golf

2017 års tävlingsprogram, klicka på länken nedan. Snart klart :-)

Ny Tävlingskommitté

Nytt spännande tävlingsår 2017.
Ystad GK har inför 2017 en ny tävlingskommitté

Vi vill börja med att tacka avgående ordf Göran Schön och Lars Christersen för deras tid i tävlingskommiten.

Anders Källman har tillträtt som ny ordförande och Lars Linder är ny ledamot.

I år satsar vi ännu mer på tävlingsverksamheten med flera nya tävlingar, en riktig officiell tävlingsvecka samtidigt som du kommer att känna igen andra återkommande tävlingar.
Tävlingsprogrammet sträcker sig från mitten av april till en bit in i november.
Därtill kommer alla andra tävlingar som är utanför Tävlingskommitténs ansvarsområde, såsom Trivselgolf, Damdagar, Herrdagar, Seriespel m.m.

Vi hoppas på att få en ännu större uppslutning än tidigare år och välkomnar alla att delta. Gamla rävar, nya medlemmar, nybörjare och alla andra som kanske inte tävlat så ofta.
För att underlätta för de som inte är så gamla i gamet med eller utan officiell handicap startar vi upp säsongen med några söndagar där även de utan exakt tävlingshandicap får vara med och även har möjlighet att mottaga priser.
Detta för att ge möjlighet till att på kort tid införskaffa tävlingshandicap och kunna vara med i tävlingarna framöver där EGC krävs.

I ÅR KOMMER VI OCKSÅ HA FOKUS PÅ SNABBARE SPEL!
Detta kommer du säker att märka via information och uppmaningar på tävlingarna och annan delgivning.
Vi måste alla bidra till att speltempo hålls, att genomsläpp görs på rätt sätt och att våra medtävlare slipper frustrationerna av att stå och vänta. Om alla bidrar slipper du också vänta!

Vi vill även underlätta för våra medarbetare i receptionen och tävlingsledning genom att sträva mot att tävlingsavgifterna skall betalas före själv tävlingsdagen.

Vi tackar på förhand de sponsorer som valt att ställa upp i år också och alla nytillkomna sponsorer som gör att tävlingar blir ännu mer attraktiva.

TK 2017