2020 års klubbtävlingar

Vi hälsar medlemmar och gäster varmt välkomna till att tävla på Ystad Golfklubb tävlingssäsongen 2020.

Anmälan sker som alltid via GIT på www.golf.se. VId frågor var god kontakta Ystad GK kansliet tel: 0411-550350.

Länk till Anmälan/Min Golf

Se länk till preliminärt tävlingsprogram 2020:

Tävlingsprogrammet sträcker sig från april till oktober med stor variation på tävlingar i vårt försök att tillfredsställa tävlingslusten hos alla kategorier golfare. 2020 års program inehåller många olika typer av tävlingar och vi har vår golfvecka under vecka 30. Nytt för i år är att vi kommer att erbjuda fritt val av slopad tee på de allra flesta av våra klubbtävlingar. Om det är lagspel kommer laget att få välja att spela ordinarie tee eller framflyttad. Då gäller det alla i laget.

Vår strävan i tävlingskommittén är att locka ännu fler medlemmar och gäster att tävla. Detta för att öka gemenskapen, trivseln och det sociala utbytet i klubben. Vi hoppas på att få en ännu större uppslutning än tidigare år och välkomnar alla att delta, gamla tävlingsrävar, nya medlemmar, nybörjare och alla andra som kanske inte tävlat så ofta.

Tävlingskommitténs ordförande är Jörgen Gullstrand, ledamöter är Kurt Håkansson, Rolf Sjöberg, Thomas Ekholm och Lisa Wettergreen.

Vi tackar på förhand de tävlingssponsorer som valt att ställa upp i år också och alla nytillkomna sponsorer som gör att tävlingarna blir ännu mer attraktiva.

Förutom de tävlingar som tävlingskommittén erbjuder ansvarar Herr-, Dam-, Junior- och Medlemskommitté för ytterligare ett stort utbud av tävlingar under året.