2021 års klubbtävlingar

Vi hälsar medlemmar och gäster varmt välkomna till att tävla på Ystad Golfklubb tävlingssäsongen 2021. Enligt Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och SGF:s riktlinjer råder sedan december 2020 tävlingsförbud. Vi hoppas på att kunna genomföra de tävlingar som vi planerat för år 2021. Programmet är i princip klart. Golfveckan är planerad i vecka 30, men än så länge går det inte att anmäla sig till någon tävling och vi kommer med vidare information få fort vi kan.

Anmälan sker som alltid via GIT på www.golf.se. VId frågor var god kontakta Ystad GK kansliet tel: 0411-550350.

Länk till Anmälan/Min Golf

Tävlingsprogrammet för 2021 kommer inom kort:

Tävlingsprogrammet sträcker sig från april till oktober med stor variation på tävlingar i vårt försök att tillfredsställa tävlingslusten hos alla kategorier golfare. 2021 års program inehåller många olika typer av tävlingar och vi har vår golfvecka under vecka 30.  Vi kommer att erbjuda fritt val av slopad tee på de allra flesta av våra klubbtävlingar. Om det är lagspel kommer laget att få välja att spela ordinarie tee eller framflyttad. Då gäller det alla i laget.

Vår strävan i tävlingskommittén är att locka ännu fler medlemmar och gäster att tävla. Detta för att öka gemenskapen, trivseln och det sociala utbytet i klubben. Vi hoppas på att få en ännu större uppslutning än tidigare år och välkomnar alla att delta, gamla tävlingsrävar, nya medlemmar, nybörjare och alla andra som kanske inte tävlat så ofta.

Tävlingskommitténs ordförande är Rolf Sjöberg, ledamöter är Kurt Håkansson, Jörgen Gullstrand, Thomas Ekholm,  Lisa Wettergreen, Gertrud Lundkvist och Toivo Eriksson.

Vi tackar på förhand de tävlingssponsorer som valt att ställa upp i år också och alla nytillkomna sponsorer som gör att tävlingarna blir ännu mer attraktiva.

Förutom de tävlingar som tävlingskommittén erbjuder ansvarar Herr-, Dam-, Junior- och Medlemskommitté för ytterligare ett stort utbud av tävlingar under året.