Kändisgolfen 2016

KÄNDISGOLFEN 2016 

TACK!

Alla ni som bidrog till en härlig upplevelse och för ditt

bidrag till Barncancerfonden.

 Ett fint och glatt gäng kändisar, sponsorer och deltagare trivdes i det fina golfvädret. Golfrestaurangen bjöd på fika vid ankomst. Peppe Eng presenterade kändisarna som fick putta till sig sitt lag undra muntra tillrop och skratt från publiken.

Lagen spreds sen över banan och bataljen började med shotgunstart. Lagandan var på topp och glädjeropen ekade när birdies trillade i. På samtliga par 3-hål gällde individuella försök till att komma närmast hål och på två hål att slå rakast drive. Priserna kom från generösa sponsorer.

Tommy och Carina körde runt på banan och delade ut sponsrad förplägnad. Det blev även ett par stopp på banan för annan förfriskning.

 På puttingreenen uppmuntrade Lars Linder alla förbipasserande, både deltagare och besökare, att att lämna sitt bidrag och visa upp sin puttningsförmåga med lockande priser.

Vinnare av bagar i puttningstävlingen: Grattis till Seth Ronland, Tomas Nilsson och Bo Müntzing! En vinterbag finns att hämta i golfshopen.

Bara denna aktivitet bidrog med över 4.000 kronor till Barncancerfonden!

 

Ännu en gång tack till alla sponsorer, deltagare, frivilliga funktionärer, prisskänkare (Janne"Loffe" Carlsson, Henrik Stenson, Frans, MFF)!

Callaway

ICA Supermarket

Michelsens Bil

Radio Active

Sparbanken Syd

ICA Supermarket

Guldsaxen Källesjö

Michelsens Bil

Store Thor

Titleist/FootJoy

Vossloh Cogifer

Ystads Allehanda

Nybroköket

Privab/Cool Candy

Reimans Bageri

 

Alla foton nedan tagna av fotograf Jeanette Lindeskog