Golfvärdar

Skulle du kunna tänka dig att göra en insats som golfvärd?

Då skulle vi bli jätteglada.

Vad innebär det då att vara golfvärd? Jo, du avsätter en eller ett par dagar (ca kl. 9-14:30) per säsong.
Man befinner sig vid första tee och hälsar speciellt våra greenfeegäster välkomna.

Man avlastar kansliet med en del praktiska sysslor, och ser till så att spelet flyter.

Rent praktiskt går det till så att du anmäler dig till kansliet, och när de märker att det är högtryck på banan, mejlar de ut till samtliga golfvärdar, och kan man då så mejlar man tillbaka.

Mer information får du om du anmäler dig till kansliet.

Men den viktigaste uppgiften för golfvärdarna är att vi bara finns där och är allmänt trevliga, och positiva förebilder för klubben, så kommer våra gäster säkert gärna tillbaka.

Dessutom brukar det vara väldigt trevligt att prata med golfare från andra klubbar.

Så tveka inte, utan ring och anmäl dig!!

Lisa Wettergreen och Lotta Rosborg

Vi bifogar checklistan här!

Arbetstider:
ca kl 09-14.30 de dagar det behövs golfvärdar.

Utifrån vår arbetsplats vid första tee får vi golfvärdar goda möjligheter att hjälpa och informera våra golfgäster och medlemmar.
Verktygen bör vara gott humör och sunt förnuft.

Identitet:
Väst, jacka och keps finns att låna i receptionen.

Tidsbokning:
Lista med bokade tider skrivs ut av kansliet. Kansliet sköter kompletterande tidsreservationer i samband med golfvärdarna.

Golfbil:
Står i garaget. Skylta upp med Golfvärdsskylt. Återställ vid dagens slut.

Informera:
Om lokala regler, dela ut banguide, våra toaletter på banan, fikapaus efter nio hål.

Kontrollera:
Bolltäthet. Singelspel skall beivras. Kansliet ser till att föra samman spelare till möjligt 3-4 boll. Markera dock i er startlista hur många spelare som går ut i varje boll.
Bankontroll sker vid behov. Golfvärd har rätt att uppmana till genomsläpp vid kö.
Ta gärna en titt eller två på toalett och omklädningsrum under dagens lopp.

Belöning:
Kaffe & fralla samt dagens lunch till alla som jobbar heldag, halvdag får nöja sig med fika.
Meddela i restaurangen att ni jobbar som golfvärd och glöm ej att signera listan.

Ha en trevlig dag och stort tack för hjälpen!
Ystad GK

OBS!!
Kontakta kansliet dagen före för avstämning, vid lite bokningar kan kansliet avboka golfvärd eller ändra tider.