Aktiviteter, Verksamhetsplan och Verksamhetsberättelse

Vår målsättning är att sprida glädje, trivsel och samhörighet för alla damer i Ystad GK. Vi vill stärka damernas klubbkänsla och uppmuntra till gemensamt spel och tävlande. På denna sida kan ni läsa om våra aktiviteter, mål och planer.

Våra aktiviteter

Seriegolf, utflykter, modevisning med mera! Vi arrangerar olika aktiviteter för damer (och ibland även för herrarna) för att stärka de sociala banden, klubbkänslan och trivseln. Vi välkomnar alla damer nya som gamla att delta i våra aktiviteter!

Den 9 april 2022 startar vi upp  våra aktiviter med Kick Off

Utflykt med övernattning 2022

Välkommen att följa med på vår årliga utflykt med övernattning.  Den 31 maj-1 juni åker vi till Ringenäs GK strax utanför Halmstad.

Pris per person 2 270  kr. Enkelrum kan fås i mån av plats mot ett tillägg på 500 kr. Vi har förbokat 36 platser.

I priset ingår:
Kaffe o fralla vid ankomst, 1 st 2-rätters middag, 1 st frukostbuffé, lunch dag 2
samt 2 st heldagsgreenfee inkl. banguide och hyrvagn.

Kostnaden för bussen är subventionerad och beräknas till ca 250 kr beroende på hur många vi blir.

Utflykten till Ringenäs är fulltecknad!

Hemlig utflykt "Ut i det Blå"

Dagsutflykt till hemligt resmål den 1 september. Vi åker i gemensam buss med startar från YGKs parkeringe kl 06.45. Kostnad för utflykten är 550 kr exkl busskostnad. I priset ingår kaffe o fralla vid ankomst, spel på 18 hål samt lunch innan hemfärd.

Tag med dig ett pris för ca 100 kr. OBS ej inslaget