Damtävlingar 2020

Våra tävlingar

Varje tisdag under säsong arrangerar vi tävlingar. Ordinarie första start är 13:00 och ibland 10:00 men det kan förekomma andra starttider och även andra tävlingsdagar. Nytt för förra året var den mycket lyckade AW-golfen som vi spelar över 9 hål varje tisdag med starttid kl. 17:30. 

Flera av våra tävlingar är sponsrade och då är det alltid start kl 13, sista bollen beräknas då gå ut ca 14:30. Vi arrangerar även mixade tävlingar såsom Sommarflirten och Härsan och Tvärsan och Ett slag för Barncancern

Speciellt stolta är vi för vår Nationella Damdag som går av stapeln i mitten på juli varje år och Barncancer Golfen som vi spelar sitsa helgen i september. Här har vi ofta fulla startfält och tävlingarna är mycket uppskattade av både medlemmar och gäster.

Anmälan till våra populära tisdagstävlingar och andra tävlingar gör Ni enklast via Hemsidan med koppling till eller direkt till "Min Golf" på www.golf.se eller till Ystad GK kansliet tel. 0411-550350. För tisdagstävling går anmälan  regel ut söndag natt 24.00. Se dock varje enskild tävling för ev ändringar. 

Vi välkomnar alla damer till våra tävlingar och aktiviteter!

 

Program 2020

Programmet för 2020 är så gott som klart.

Vi kommer att lägga ut programmet här när alla datum och tider är klara.

Lördagen den 18 april är det Kickoff med spel. Gemensam start klockan 10.00. Vi spelar scramble lottade bollar över 9 hål, därefter äter vi restaurangens goda räksmörgås som var och en bekostar själv. Efter prisutdelning och lunch blir det information om kommande säsongs aktiviteter.  Anmäl er som vanligt på GIT så vi vet hur många som kommer. Ingen spelavgift.

Säsongens första tävling Härsan/Tvärsan drar vi dock igång redan lördag 4 april, gemensam start klockan 09.00. Vi spelar 12 roliga, annorlunda hål och äter därefter ärtsoppa och pannkakor tillsammans. Anmälan på GIT. En rolig uppstart på säsongen tillsammans med herrarna!


Varmt Välkomna till en givande golfsäsong

Damkommittén