Damtävlingar 2020

Våra tävlingar

Varje tisdag under säsong arrangerar vi tävlingar. Ordinarie första start är 13:00 och ibland 10:00 men det kan förekomma andra starttider och även andra tävlingsdagar. Nytt från förra året var den mycket lyckade AW-golfen som vi spelar över 9 hål varje tisdag med starttid kl. 17:30. Givetvis fortsätter vi med denna.

Flera av våra tävlingar är sponsrade och då är det alltid start kl 13, sista bollen beräknas då gå ut ca 14:30. Så även ni som jobbar och har möjlighet att "flexa" kan vara med. Vi arrangerar även mixade tävlingar med herrarna såsom Sommarflirten, Härsan & Tvärsan och Ett slag för Barncancern

Speciellt stolta är vi över vår Nationella Damdag som går av stapeln i mitten på juli varje år och Barncancer Golfen som vi spelar sitsa helgen i september. Här har vi ofta fulla startfält och tävlingarna är mycket uppskattade av både medlemmar och gäster.

Anmälan till våra populära tisdagstävlingar och andra tävlingar gör Ni enklast via Hemsidan med koppling till eller direkt till "Min Golf" på www.golf.se eller till Ystad GK kansliet tel. 0411-550350. För tisdagstävling går anmälan  regel ut söndag natt 24.00. Se dock varje enskild tävling för ev ändringar. 

Vill du spela AW-golfen så är det bara att komma ut till klubben, vi samlas vid Tävlingskansliet kl 17.20. Bollarna lottas slumpmässigt.

Vi välkomnar alla damer till våra tävlingar och aktiviteter!

 

Program 2020

En något annorlunda säsong för vår Damdagar.

Det från början planerade Programmet har redigerats  på grund av pågående pandemi.

Ni finner det i länken nedanVarmt Välkomna till en givande golfsäsong

Damkommittén