Damtävlingar 2019

Damerna på Ystad GK är glada för att tävla.

Varje tisdag under säsong arrangerar vi tävlingar. Ordinarie första start är 13:00 och ibland 10:00 men det kan förekomma andra starttider och även andra tävlingsdagar.

Flera av våra tävlingar är sponsrade då alltid start kl 13. Vi arrangerar även mixade tävlingar såsom Sommarflirten och Härsan och Tvärsan mfl. Vid vissa tävlingar har vi även festligheter på kvällen efter tävlingen.

Speciellt stolta är vi för vår Nationella Damdag som går av stapeln i början på juli varje år och varje år arrangerar vi även Barncancer Golfen sponsrad genom YA Golfen. Här har vi ofta fulla startfält och tävlingarna är mycket uppskattade av både medlemmar och gäster.

Anmälan till våra populära tisdagstävlingar och andra tävlingar gör Ni enklast via "Min Golf" på www.golf.se eller till Ystad GK kansliet tel. 0411-550350. För tisdagstävling går anmälan i regel ut måndagen innan kl 12.00. Se dock varje enskild tävling för ev ändringar. 

Vi välkomnar alla damer till våra tävlingar och aktiviteter!

 

Program 2019

Vi jobbar för fullt med att göra programmet för 2019 klart.
Redan nu kan vi meddela att vi börjar säsongen med Vårmöte lördag 13 april. Gemensam start klockan 09.00. Vi spelar scramble lottade bollar över 9 hål, därefter äter vi lunch som var och en bekostar själv. Efter prisutdelning och lunch blir det ett kort informationsmöte ca klockan 12.00. Anmäl er som vanligt på GIT så vi vet hur många som kommer. Ingen spelavgift.

Säsongens första tävling Härsan/Tvärsan drar vi dock igång redan lördag 6 april, gemensam start klockan 09.00. Vi spelar 12 roliga, annorlunda hål och äter därefter ärtsoppa och pannkakor tillsammans. Anmälan på GIT. En rolig uppstart på säsongen tillsammans med herrarna!

Så snart vi har programmet för 2019 klart hittar ni all information på vår hemsida, på Facebook och på vår anslagstavla vid damrummet.
Vi försöker hålla vår hemsida uppdaterad så gott vi kan!


Varmt Välkomna till en givande golfsäsongDamkommittén