Aktiviteter

Seriegolf, utflykter, modevisning med mera! Vi arrangerar olika aktiviteter för damer (och ibland även herrar) för att stärka de sociala banden, klubbkänslan och trivseln. Vi välkomnar alla damer nya som gamla att deltaga i våra aktiviteter! Välkomna! Golf - Glädje - Gemenskap!

Seriegolf

År 2020 ha  vi har följande lag i seriespel. D60, D70, Foursome Hcp och Skåneserien Kategorierna 1,2 och 3.
Vår kontaktperson när det gäller seriespel är Carina Lindroth Broman som i sin tur har hjälp av en coach för varje lag!

Utflykter

Utflykten med övernattning är den 1-2 juni och går till Woodlands utanför Örkelljunga. Anmälan kan ske på anslag vid damrummet eller kontakta någon av oss i Damkommittén.

Planerad "Ut i det Blå" vår hemliga utflykt blir torsdag 13 augustii.

Nationell Damdag

Ystads Nationella damdag blir tisdagen den 14 juli, gemensam start 09:00.

Våra tävlingar

På Ystad GK är vi många som är glada för att tävla. Varje tisdag under högsäsong arrangerar vi tävlingar med första start 13:00 eller klockan 10.00 se anmälan på GIT och vårt spelprogram. Det kan förekomma andra starttider också.  Vi har också ett finger med i flera andra tävlingar på klubben. Vi börjar säsongen med Härsan & Tvärsan den 4 april, 12 roliga, annorlunda hål tvärs över banan tillsammans med herrarna. En av våra största tävlingar är  Nationell Damdag som oftast lockar fullt startfält. Sista helgen i september arrangerar vi årets viktigaste tävling "Ett slag för Barncancern". Samtliga intäkter från tävlingen går till Barncancern. Om vädret tillåter så spelar vi en tävling till, den 28 november då vi träffas för lite julmingel före spel och därefter äter vi en julig macka.

Vi välkomnar alla damer till våra tävlingar! Golf, glädje och gemenskap!