Aktiviteter

Seriegolf, utflykter, modevisning med mera! Vi arrangerar olika aktiviteter för damer (och ibland även herrar) för att stärka de sociala banden, klubbkänslan och trivseln. Vi välkomnar alla damer nya som gamla att deltaga i våra aktiviteter! Välkomna! Golf - Glädje - Gemenskap!

Seriegolf

Vi har följande lag i seriespel. D60, D50, Foursome Hcp och Skåneserien.
Vår kontaktperson när det gäller seriespel är Lotta Zaar som i sin tur har hjälp av en coach för varje grupp!

Utflykter

Utflykten i maj går till Lydinge golfklubb den 24-25 maj. För anmälan och information kontakta Susanne Brolin, tack.

Planerad "Ut i det Blå" utflykt blir tisdag 31 juli.

Nationella Damdagar

Ystads Nationella damdag blir tisdagen den 10 juli gemensam start 09:00.

Våra tävlingar

Vi är glada för att tävla på Ystad GK. Varje tisdag under högsäsong arrangerar vi tävlingar med första start 13:00 eller klockan 10.00 se anmälan på GIT och vårt spelprogram. Det kan förekomma andra starttider också.  Vi har också ett finger med i flera andra tävlingar på klubben. Vår största tävling - Nationell Damdag - lockar alltid fullt startfält. Vi börjar säsongen med Härsan/Tvärsan 7 april, gemensam start klockan 09.00! 12 roliga, annorlunda hål som vi spelar tillsammans med herrarna! Vi avslutar även säsongen med Härsan/Tvärsan den 2 oktober! Men, om vädret tillåter så spelar vi en tävling till, vår julklappstävling den 1 december!

Vi välkomnar alla damer till våra tävlingar! Golf, glädje och gemenskap!