Medlem

Att vara medlem i Ystad GK är en härlig upplevelse där glädje och social samvaro sätts i främsta rummet. Ystad GK är en förening där alla är välkomna.

Medlemskap

Vi kan erbjuda olika former av medlemskap och vi hoppas att du ska hitta en lösning som passar dig.

Spelar du mycket golf ska du vara Helårsmedlem. Då har du fri tillgång till banan och får spela hur mycket du vill. Ett helårsmedlemskap kräver att du har en spelrätt. Denna kan köpas av utträdande medlemmar eller av klubben eller hyras av klubben. Planerar ni att vara medlem hos oss under några år så lönar det sig att köpa en spelrätt.

Spelar du lite färre rundor på ett år så finns det två olika greenfeemedlemskap. Greenfeemedlemskap 10 innebär att du får 10 st 9-håls greenfeecheckar och Greenfeemedlemskap 4 innebär att du får 4 st 9-håls greenfeecheckar. Dessa checkar lämnar du in i receptionen eller i greenfeeluckan när du spelar. Observera att Sydpoolen inte ingår i detta medlemskap. Om dina checkar tar slut under året så betalar du ordinarie greenfee när du spelar.

Att vara juniormedlem är billigt. Från 600 kr beroende på hur gammal du är.

Klubben driver en bra och uppskattad junior- och elit verksamhet. Ystad GK erbjuder juniorer och övriga medlemmar olika typer av kurser och utbildningar med vår PGA-Pro.

För alla våra medlemmar, dess gäster och andra intresserade har vi även klubbaftonar, After-Golf, grill- och trubadurkvällar. Vi värnar om miljön och vår natur runt om på golfbanan.

Välkomna