Volvio World Golf Challenge på Ystad GK 9 juni 2018

Lördagen den 9 juni välkomnar Ystad GK och Bil-Bengtsson medlemmar och gäster att ställa upp i lagtävlingen Volvo World Golf Challenge. En av Sveriges pouläraste golftävlingar!

Tävlingsformen är fyrboll bästboll poängbogey och spelas i 2-mannalag, herr- och damklass.

Tävlingen sponsras av Bil-Bengtsson

Vi välkomnar särskilt gästande lag från Sjöbo GK, Tomelilla GK och Österlens GK där Bil-bengtsson är väl etablerad på orterna.

Sverigetävlingen inleds med drygt 50 klubbkval runtom i landet där vår kvaltävling äger rum lördagen den 9/6 på Ystad GK. Härifrån kvalificerar sig ett damlag och ett herrlag sig till en regionfinal. Där kan ni kvalificera er till Sverigefinalen där ni har chansen att stå som segrare i Volvo World Golf Challenge och sen vidare till världsfinalen,

Då denna tävling är oerhört populär uppmanar vi dig att anmäla ert deltagande snarast.

Tävlingen öppen för alla spelare med ETH, medlemmar och gäster.

Partävling - Fyrboll Bästboll. Herr och Damklass

Juniorer födda 2000 och tidigare får deltaga.

Kanonstart prel kl. 10.00

Tävlingssekreteriatet öppet från 09.00. Presentation och information 1/2-timme innan start utanför tävlingskansliet.

Tävlingsavgift 200:- /lag. Betala helst tävlingsavgiften vid anmälan. Tävlingsgreenfee 250 kr.

Du kan även läsa mer på : volvocars.se/golf

Tävlingsreglerna finner du i nedanstående dokument

Välkommen!