"Three in One" söndag 20 maj

Välkommen att anta försommarens utmaning för 2-mannalag, "Three in One". (Tidigare benämnd "Ryder Cup")

Rolig och omväxlande spelform där samspelet i laget är extra viktigt mot slutet av ronden.

Här spelar vi i par, valfri spelpartner. Tävlingen är öppen för alla med ETH (EGA Exakt Tävlingshandicap). Juniorer födda 2000 - 2005 rekommenderas att attmäla sig tillsammans med senior eller äldre junior.

Tre spelformer i samma tävling. Först spelas 6 hål Bästboll där parets lägsta nettoresultat räknas. Därefter spelas 6 hål greensome. Båda spelarna slår ut, man väljer bästa utslag och spelar därefter vartannat slag tills bollen är i hål. Ronden avslutas med 6 hål Foursome där spelarna slår vart annat utslag och därefter turas om tills man hålat ut.

Spänningen stiger allt eftersom svårighetsgraden ökar.

Tävlingen delas in i två lika stora klasser. Löpande starter från kl. 09.00 (a-klass startar först). Prisutdelning ca 30 minuter efter avslutad klass

Du kan anmäla dig individuellt om du inte har någon förutbestämd spelpartner, du bildar då lag med annan enskild spelare.

Skynda att anmäla er då deltagarantalet är begränsat. Väderleksprognosen utlovar bra golfväder på söndag.

Hjärtligt välkommen!