Golfresan on Tour tisdag 23 jul

På tisdag 23 juli är det dags för en ny stor sponsor att gästa oss, Golfresan on Tour med Texas scramble för 2-mannalag. Anmäl dig snarast så du inte missar chansen att delta. Max antal lag är 64!

Kanonstart kl 09.00 och prisutdelning snarast efter att samtliga lag kommit in.

Startavgift 250 kr/deltagare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinn en utlandsvistelse till Lumine Golf & Beach Club (Barcelona) eller t.ex ett golfpaket till Knistad i Skövde. Kanske en elscooter från Segway och 12 flaskor Tattinger champagne!

Åldersgräns är 18 år. Junior får spela med målsman/far- morfärälder. Exact tävlingshcp gäller för att vara med i prislistan som har ett värde på minst 15 000 kr.

Startkit till samtliga deltagare med 3-pack Vice golfbollar, pegs, markör, magasin och sandwich-sticker från Wasa.

Inget kval/finalspel! Förstapris till vinnande lag på YGK är en weekend till Lumine utanför Barcelona 28 november – 1 december i dubbelrum. Detta inkluderar greenfees och tävling (bästboll). Transfer till/från flyget och till/från banan/hotell samt galamiddag (flyg ingår inte). Alla vinnarlag (65 par. 130 golfare) reser samtidigt och bor på samma hotell vilket blir en rolig weekend på Lumine i höst.

Vill det vinnande laget av olika skäl avstå från förstapriset väljer man annat pris från prisbordet. Förstapriset går då vidare till nästa lag i prislistan som väljer detta först. Många fina priser såsom golfpaket i Sverige. t.ex Knistad Golf &Konferens, Ekerum Golf Resort. Körrunda Golf & Konferens, First Hotell Lindö Park (priser i relation till antalet startande lag).

På hål 15 arrangeras Golfresan HIO Challenge. Här kan du delta individuellt i en extra tävling och deltar då i 4 olika utmaningar för 100 kr.

1. Gör du HIO vinner du en elscooter från Segway och 12 flaskor Tattinger champagne.
2. Närmast hål vinner en flaska Tattinger Brut. Värde 415:-
3. Hamnar du på green får du ett 3-pack golfbollar.
4. ”Lotten”. Minst en vinnare vid prisutdelningen

Mer info och tävlingsbestämmelser på www.golfresan.se/ontour

Anmäl dig här på Min Golf:  https://mingolf.golf.se/Competition/1845461

Hjärtligt välkommen på tisdag!