Golf Sixes

I år gör vi ett försök att för första gången spela tävlingsformen Golf Sixes. Då detta är en test för kommande säsonger gör vi detta i lite mindre skala med maximerat deltagarantal på 48 spelare, dvs. 24 lag.

Golf Sixes på Ystad Gk lördagen den 17 augusti

Spelformen är Greensome Match, valfri spelpartner, där man i ett seriespel med 3 ronders kvalificering, över 6 hål per match, samlar poäng för  spel i åttondelsfinal och vidare utslagning genom matcher i kvartsfinal, semifinal till final och spel om 3 och 4 pris. Samtliga ronder spelas under lördagen med prisutdelning efter finalen.

Matcherna spelas samtidigt på olika specialkomponerade 6-håls slingor. Samtliga lag spelar minst 24 hål under dagen. De lag som inte når åttondelsfinal gör upp om priser i en extra tävling på teknikbana.

Då detta är en test av tävlingsformen är tävlingsavgiften endast 60 kronor/lag. För att delta krävs EGA Exakt tävlingshcp med max 36 i exakt hcp.

Även om tävlingsavgiften är låg utlovas ett bra prisbord med priser till alla som når kvartsfinal och till de bästa lagen i utslagsomgången.

Läs mer och anmäl dig på på Min Golfhttps://mingolf.golf.se/Competition/1861926

Välkommen att delta i en ny spännande tävlingsform. Anmäl dig snaras mht det begränsade deltagarantalet!

Tävlingskommittén Ystad Golfklubb