Gåsatävling 9 november

Nu återigen en tradition! "PRÄSTANÄSAN"

Gåsatävling på YGK, med middag på kvällen i Ystad för de som önskar.

Lördagen den 9 november.

Tävlingsform Singel Slaggolf i en klass för herrar och damer samt en Lagtävling.
Endast 3 klubbor (valfria ) + putter får  användas.

Tävlingen sponsras av MR Gourmet som utlovar många fina priser. Bl.a. kuvertavgift för 2 till gåsamiddagen i singeltävlingen, dryckespaket till middagen och många andra fina priser.

Anmäl dig som enskild spelare eller i par om du vill välja partner att spela med.  Lagtävlingen spelas som bästboll i lottade 4-mannalag där de 2 bästa resultaten i bollen räknas.

Preliminärt Kanonstart kl. 10.00. Vid risk för "busväder" spelas tävlingen över 9 eller 12 hål med löpande start från några utvalda hål. Detta avgörs utifrån väderprognos dagen innan vid lottningen.

Prisutdelning i klubbhuset efter rundan.

Tävlingssavgift endast 50:-

Enligt traditionen äter vi den uppskattade Skånska Gåsamiddagen med traditionella tillbehör på kvällen i Ystad.

Mr Gourmet står för maten på Sirius. Pris 450 :- / person exkl. dryck.  Dryckespaket 140:-

Middagen är öppen även för respektive som inte spelar golf eller deltar i Gåsatävlingen. Medlemmar som inte är med i tävlingen är ändå välkomna på middagen. Samling med mingel 18.30.

Bindande anmälan för middagen senast 30 oktober. Anmälan och betalning på "Min Golf" eller i receptionen YGK.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!