Corona Ystad GK

Kära medlemmar och gäster

Vi väljer att hålla öppet som vanligt på Ystad GK och vår restaurang!

OBS!! Känner du några sjukdomssymptom måste du stanna hemma!!!

Vi vidtar alla tänkbara åtgärder för att din vistelse hos oss ska vara så säker som möjligt. Vi bevakar frågan dagligen, håller oss uppdaterade och följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Golfförbundets rekommendationer. Vi har fortsatt högre hygienkrav inom klubben där vi genomför städning mer frekvent och vi har handdesinektion på många platser inom klubben.

Som ni säkert också vet finns det speciella ordningsförskrifter som gäller ute på bana. Dessa är anslagna på gaveln av kanslibyggnaden samt tillgängliga i vår shop.

Det nya som ändrats är att Golfförbundet nu ställt in alla sina tävlingar till 30 juni, både på nationell nivå och på regional nivå. De uppmanar samtidigt alla klubbar att göra detsamma. Därför har Ystad GK valt att ställa in klubbtävlingarna till samma datum. Vi får återkomma med nya besked när vi vet mer.

Dam- och herrkommittéen har tider bokade för sina tävlingar på tisdagar och onsdagar. Dessa bokade tider finns kvar för närvarande men det blir inga traditionella tävlingar. Spelet sker i organiserad form men inga träffar innan och inga prisutdelningar. Gå in i min golf får att se hur du kan anmäla dig för att spela på dessa tider.