Boende

Ystad Golfklubb samarbetar med flera attraktiva boendealternativ i Ystad och på Österlen

Hotell Continental du Sud

Ett självklart val för golfaren!

Sveriges äldsta hotell invigt 1829, som under nya ägare genomgår en fortlöpande renovering, är stadens naturliga mötesplats.

Här kan man i den nya loungen avrunda golfdagen med att avnjuta kall öl och en bit mat!

Med sitt centrala läge på Hamngatan 13 finns Ystads utbud av affärer och kultur på gångavstånd och runt hörnan ligger stationen, turistbyrå och snabbfärjan till Bornholm. Läget gör detta hotell till ett mycket attraktivt boende för dig som vill kombinera golfen med en sväng på stan!

Hotell Continental du Sud, Hamngatan 13, 271 43 Ystad
Telefon: +4641113700
bokning@hotellcontinental.se

För bokning av golfpaket:

Hotell Fritiden

Upplev mer, res mindre

Fritiden Hotell & Kongress är det gamla badhuset från 60-talet med interiörer som har sparats eller återvunnits och nu återfötts som ett unikt hotell. Hos oss i Ystad lever riviera -känslan inte bara på sommaren, utan hela året runt.

Hotellet och de sju våningarna ger er en fantastisk utsikt från Rooftop med vy över Ystad och Östersjön. På Rooftop finns möjlighet att boka en av våra två jacuzzi, med tillhörande pergola. Njut av ett värmande bad helt för er själva. Juicebaren som ligger på entréplan erbjuder bland annat nypressade juicer och krämiga smoothie bowls, lättare lunch och fika – allting gjort med kärlek och från grunden. Restaurang Harrys som ligger under de gamla hopptornen som är bevarade serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. Hotellet har samarbete med Fitness 24 seven och hotellet erbjuder även aktiviteter som boule, dart och shuffle. Hyr cykel och utforska vackra Ystad och Österlen och håll er aktiverade under er vistelse.

Fritiden Hotell & Kongress ligger med två minuters promenad från Ystads centralstation och har ett perfekt läge för er som vill resa hållbart och vara nära stranden, naturen såväl som småbåtshamnen och Ystads historiska gator. Varmt välkomna till Fritiden Hotell & Kongress som levererar skön avkopplande riviera känsla.

Boka golfpaket på Hotell Fritiden/Ystad GK: Golfpaketet (bookvisit.com)

Ystad Saltsjöbad

De senaste åren har Ystad Saltsjöbad genomgått en fantastisk utveckling och är idag ett av Sveriges mest besökta spahotell.
Nybyggnation och renoveringar har resulterat i ett Newport inspirerat hotell med flera nya restauranger och Nordens modernaste spa.
Som lite kuriosa kan nämnas att det var på Ystad Saltsjöbad som Ystad Golfklubb bildades 1930.

Ystad Saltsjöbad, Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad.
Telefon: +4641113630
info@ysb.se
Ystads Saltsjöbad

Sekelgården

En gammal anrik handelsgård med korsvirke, kullersten och vårdträd. Ett personligt boende där charmen sitter i väggarna och i det informella bemötandet. Här finns 46 bäddar, 18 rum varav en svit på 100 kvm och en på 40 kvm. Trådlöst bredband. Parkering. Garage mot avgift.

Av tidningen Gourmet utvald som "ett av de mest romantiska hotellen" i Sverige.

Anno 1793 Sekelgården, Långgatan 18, 271 23 Ystad
Telefon: +46411739 00
info@sekelgarden.se
Sekelgården

Kåseberga Gårdshotell och Spa

Vi slår ett slag för det lugna Österlen!

Vid foten av Ales stenar ligger Kåseberga Gårdshotell & Spa. Ett lagom litet, härligt lugnt och värmande charmigt hotell i den natursköna gamla fiskebyn Kåseberga.

Här kan du unna dig en skön stund efter golfrundan. Bubbla i jacuzzi, umgås i mysig miljö och somna skönt i den perfekta sängen. Varmt välkommen!

Ales väg 14

271 78  Löderup

Kåseberga Gårdshotell och Spa

Sandskogens Camping

Vi är två familjer som driver Sandskogens Camping (4 stjärnor) och vår målsättning och övertygelse är att din vistelse hos oss ska vara en glad och positiv upplevelse. Högsäsongen präglas av ett härligt folkliv där barnens aktiviteter avslöses av en svängom på dansbanan.
Vi har stugor för uthyrning som passar dig som golfare utmärkt när du besöker Ystad Golfklubb och efter en promenad på 300 meter så kan du doppa tårna i vattnet på våra härliga stränder.

Sandskogens Camping, Österleden, 271 60 Ystad
Telefon: +4641119270
info@sandskogenscamping.se
Sandskogens Camping

Nybrostrands Camping

Strax intill havet och endast 100 meter från Ystad GK logger Nybrostrands Camping. Med 102 platser varav 85 med el är detta ett perfekt alternativ för dig som vill bo nära banan med din husbil/husvagn.

Nybrostrands Camping, 270 22 Köpingebro
Telefon under säsong: +46411551263
Telefon icke säsong: +46411550196
nybrostrand.camping@ystad.nu
Nybrostrands Camping

Fiskestugan

Äldre stuga med fantastisk havutsikt på naturtomt och med avskiljt läge intill Nybroåns utlopp och havet. 110 kvm, 3 rum och kök(10bäddar) , hall och stor veranda. 500 meter från Ystad GK!
Passar bra för gänget som söker självhushåll men närhet till bana. Klicka på länken för mer info och bokning!

Bokas via novasol:

Valleberga Slätt

Vill man bo på och uppleva Österlen så är Valleberga Slätt ett fantastiskt alternativ. Här sover man gott!

Valleberga Slätt, Slättvägen 151, Löderup
Telefon: +46703440270
info@vallebergaslatt.se
Valleberga Slätt

Gästhus i Nybrostrand

Privatuthyrning nära golf och tennis.

Bokning via 0737-647609

www.nyponvagen.blogspot.com