Boende

Ystad Golfklubb samarbetar med flera attraktiva boendealternativ i Ystad och på Österlen

Hotell Continental du Sud

Ett självklart val för golfaren!

Sveriges äldsta hotell invigt 1829, som under nya ägare genomgår en fortlöpande renovering, är stadens naturliga mötesplats.

Här kan man i den nya loungen avrunda golfdagen med att avnjuta kall öl och en bit mat!

Med sitt centrala läge på Hamngatan 13 finns Ystads utbud av affärer och kultur på gångavstånd och runt hörnan ligger stationen, turistbyrå och snabbfärjan till Bornholm. Läget gör detta hotell till ett mycket attraktivt boende för dig som vill kombinera golfen med en sväng på stan!

Hotell Continental du Sud, Hamngatan 13, 271 43 Ystad
Telefon: +4641113700
bokning@hotellcontinental.se

För bokning av golfpaket:

https://online.bookvisit.com/package/details?channelId=bc1ed5f0-f56a-4ae7-8e19-f5496c9f6021&packageId=5839c799-d924-4ffa-9d41-97c041e5900b

 

 

Hotell Fritiden

Upplev mer, res mindre

Fritiden Hotell & Kongress är det gamla badhuset från 60-talet med interiörer som har sparats eller återvunnits och nu återfötts som ett unikt hotell. Hos oss i Ystad lever riviera -känslan inte bara på sommaren, utan hela året runt.

Hotellet och de sju våningarna ger er en fantastisk utsikt från Rooftop med vy över Ystad och Östersjön. På Rooftop finns möjlighet att boka en av våra två jacuzzi, med tillhörande pergola. Njut av ett värmande bad helt för er själva. Juicebaren som ligger på entréplan erbjuder bland annat nypressade juicer och krämiga smoothie bowls, lättare lunch och fika – allting gjort med kärlek och från grunden. Restaurang Harrys som ligger under de gamla hopptornen som är bevarade serverar klassiska brasserirätter – fast med en modern svensk twist. Hotellet har samarbete med Fitness 24 seven och hotellet erbjuder även aktiviteter som boule, dart och shuffle. Hyr cykel och utforska vackra Ystad och Österlen och håll er aktiverade under er vistelse.

Fritiden Hotell & Kongress ligger med två minuters promenad från Ystads centralstation och har ett perfekt läge för er som vill resa hållbart och vara nära stranden, naturen såväl som småbåtshamnen och Ystads historiska gator. Varmt välkomna till Fritiden Hotell & Kongress som levererar skön avkopplande riviera känsla.

 

Boka golfpaket på Hotell Fritiden/Ystad GK: Golfpaketet (bookvisit.com)

Ystad Saltsjöbad

De senaste åren har Ystad Saltsjöbad genomgått en fantastisk utveckling och är idag ett av Sveriges mest besökta spahotell.
Nybyggnation och renoveringar har resulterat i ett Newport inspirerat hotell med flera nya restauranger och Nordens modernaste spa.
Som lite kuriosa kan nämnas att det var på Ystad Saltsjöbad som Ystad Golfklubb bildades 1930.

Ystad Saltsjöbad, Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad.
Telefon: +4641113630
info@ysb.se 
Ystads Saltsjöbad

Sandskogens Camping

Vi är två familjer som driver Sandskogens Camping (4 stjärnor) och vår målsättning och övertygelse är att din vistelse hos oss ska vara en glad och positiv upplevelse. Högsäsongen präglas av ett härligt folkliv där barnens aktiviteter avslöses av en svängom på dansbanan.
Vi har stugor för uthyrning som passar dig som golfare utmärkt när du besöker Ystad Golfklubb och efter en promenad på 300 meter så kan du doppa tårna i vattnet på våra härliga stränder.

Sandskogens Camping, Österleden, 271 60 Ystad
Telefon: +4641119270
info@sandskogenscamping.se
Sandskogens Camping

Nybrostrands Camping

Strax intill havet och endast 100 meter från Ystad GK logger Nybrostrands Camping. Med 102 platser varav 85 med el är detta ett perfekt alternativ för dig som vill bo nära banan med din husbil/husvagn.

Nybrostrands Camping, 270 22 Köpingebro
Telefon under säsong: +46411551263
Telefon icke säsong: +46411550196
nybrostrand.camping@ystad.nu
Nybrostrands Camping

Fiskestugan

Äldre stuga med fantastisk havutsikt på naturtomt och med avskiljt läge intill Nybroåns utlopp och havet. 110 kvm, 3 rum och kök(10bäddar) , hall och stor veranda. 500 meter från Ystad GK!
Passar bra för gänget som söker självhushåll men närhet till bana. Klicka på länken för mer info och bokning!

 

Bokas via novasol: 

 https://www.novasol.se/semesterhus/sverige/skane/ystad/semesterhus-nybrostrand-ystad-s11287?adults=2&children=0&pets=0

Hugos gränd

Denna idyll på Hugos gränd 2 ligger i Svenstorp på Österlen med allt vad det har att erbjuda. Ca 1 mil till närmsta större ort – Ystad. Kilometerlånga stränder finns ca 6 km från boendet. Vandringsleder, vackra omgivningar med pittoreska caféer och äppelodlingar. Här finns allt för alla smaker. Konceptet på Hugos Gränd är flexibilitet, hemtrevligt med hotellkänsla. Man kan hyra det som vandrarhem eller B&B, men den största anpassningsbarheten är att man kan Hyra Hela Hugos. Fördelarna är många, vilket också har visat sig under den gångna säsongen. Eftersom rummen har egen dusch och toalett med hög komfort, kan man gå undan utan att bli störd. Fördelarna är stora med att få samla släkt, vänner och likasinnade under samma tak. Detta är ett gynnsamt och uppskattat koncept. Familjer i flera generationer och konstellationer, kompisgäng, golfare, MC-åkare, fågelskådare mm.

Boende Österlen l Vandrarhem och B&B Hugos Gränd (hugosgrand.se)

Alingsgård

Ni ska boka er golftid på Ystad Golfklubb efter ni erhållit en bekräftelse på bokat rum.

Efter golfrundan koppla av med en runda biljard eller använda vårat inomhus spabad, som är tempererat upp till 40 grader och 27 jetstrålar som ger en underbar massage, ta gärna en tur in i bastun som är en infraröd bastu med ledljusterapi.

Och känner man sig för att göra en behandling så löser vi det med. Utöver detta har du fri tillgång till gymmet.
Du kan boka extra exempelvis padel mm finns på området.

5st rum på Österlen ca 20m2 var. Nya dubbelsäng för 1-2 personer smakligt dekorerade rum med förvaring och minst 32 tum streamingtjänst via Google TV eller Apple Play.

Rummen är handikapps anpassade.

Och du har fri tillgång till vårat gym med rejäla maskiner och för de flesta muskelgrupperna samt biljard.