GLAD PÅSK
Vi önskar er en GLAD PÅSK
Tiden går fort. Nu är påsken redan här. Banan är i mycket bra skick efter vintern så vi vill hälsa er alla välkomna ut til klubben och spela under påsken.

Det börjar bli mycket bokat så se till att du får en starttid. Observera att vi hela tiden kommer att "bygga" upp till 4-bollar så att så många som möjligt bereds spelmöjlighet. Är du ensam spelare så bokar du endast in dig i andra bollar där det finns plats.

Öppettider påsk:

Skärtorsdag 08.30-15.00
Långfredag 09.00-14.00
Påskafton 09.00-14.00
Påskdagen 09.00-14.00
Annandag påsk 09.00-14.00

En rejäl pekpinne dock, tyvärr!! Återigen verkar vissa personer helt missat att nedslagsmärken SKALL lagas.
Det ser rent ut sagt för....ligt ut på många greener!!
Hur kan ni undvika/nochalera att laga nedslagsmärken? Skärpning nu alla! Nu börjar alla laga de märken ni ser i greenerna oavsett om det är ditt eller inte!!

Samma gäller uppslagna torvor! Lägg tillbaka och trampa till. Gäller både på övningsområden som på banan.

Till sist. Lägg tillbaka krattan i bunkern, vid kanten när du har krattat klart efter ditt besök i bunkern. Ja, bunkern skall krattas efter att du har gått och slagit från den!

Tävlingskommitte´n informerar om vårens tävlingar. Boka redan nu in Golfveckan 26-30 juni. Det blir många härliga tävlingar och andra festligheter på kvällarna. Se till att vara på plats! LÄs vidare i TK:s nyhetsbrev längre ner på sidan.

Tävlingsprogram 2017

Greenfee sammarbeten. Vi har några sammarbeten med andra klubbar gällande lägre greenfee. Läs vidare på länken så ser ni vilka klubbar det gäller. Kolla dock alltid innan spel vad som gäller. Greenfee sammarbeten länk

Som medlem kan du även köpa GREENFEECHECKAR för spel på Ystad GK. Endast du som medlem kan köpa till de priserna och sedan kunna använda till vänner, bekanta, gäster och/eller andra.
5 st checkar 1500:-
10 st checkar 2800:-
Checkarna har inget utgångsdatum.

TK Nyhetsbrev april 2017 | (pdf) | 167,4 KB
GOLFENSDAG lördag 20 maj. Klicka på länken

Henrik Stenson vill säga något om dagen. Klicka på länken och lyssna vad han har att säga.

Boka redan nu in dagen. Tanken är att du tar med någon du känner till Ystad GK och låter få prova på.

Se även mer info på vår hemsida.

Filmen med Henrik Stenson

Svenska Golfförbundet har gjort några illustrativa regelfilmer.
Filmerna finns även på vår hemsida, längst ner.

Länk till Regelfilmerna

Till sist - Titta på hela klippet, hela klippet
Tänkvärt med tanke på att vi behöver nya medlemmar.

Se HELA klippet. Lyssna och läs genom HELA klippet. :-)

Unga tankar om golfens framtid.